Mavi Melekler, Bursa Deplasmanında Kazandı

Mavi Melekler, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 10. Hafta maçında Bursa’da Bursa Uludağ Basketbol’a konuk oldu. 19 Kasım Pazar günü saat 17.00’de başlayan maçı 91-71 ile kazandı. Alınan bu galibiyet ile takımımız ligde 7. Sıraya yükseldi. Rakibimiz ise 11. Sırada yer aldı.

Maçın Hikayesi

Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız deplasmanda maça iyi başlasa da ilk çeyrekte net üstünlük kuramadı. Maçın 2. Çeyreğinde çok etkili olan Murat Alkaş’ın öğrencileri rakip potaya 31 sayı bıraktı. Devreyi 52-35 önde kapattı. İkinci yarıda dengeli bir oyun vardı. Mavi Melekler sahadan 20 sayılık fark ile ayrıldı. Eurocup Women maçı öncesinde moral depoladı. Ilze Jakobsone 20 sayı, Sydney Rose Wiese 19 sayı ve Chantel Anais Horvat 13 sayı ile galibiyetin mimarı oldular. Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımızda 5 isim çift haneli skor üretti. 19/42 üç sayılık isabet oranı ile de maçı domine ettik.

Rakibimiz Bursa Uludağ Basketbol da ise tuba poyraz 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Kiana Evette Williams ve Trınıty Essence Baptiste 15’er sayı ile katkı verdi. Mavi Melekler ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 11. Hafta maçında OGM Ormanspor ile karşılaşacak. Maç 26 Kasım Pazar günü İstanbul’da Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Ilze Jakobsone Maç Sonu Röportajı

Harika bir TAKIM GALİBİYETİ! Maça gerçekten agresif başladık, hücumda koştuk ve şutlarımızda isabetli olduk! Bu oyuna hazır olduğumuzdan emin olmak için tüm hafta boyunca çok çalıştık!

Takımdaki herkes gerçekten iyi oynadı, istatistiklerde görebilirsiniz! Antrenörlerden başlayarak takım arkadaşlarımdan ve sağlık personelinden, yöneticilerden tüm ekibimizle gurur duyuyorum!

Aradan sonra harika bir başlangıç, ama bu zaten geçti, bu yüzden bir sonraki oyuna odaklanıyoruz!

HAYDİ, EMLAK KONUT!

Koç Murat Alkaş’ın Maç Sonu Röportajı

Milli aradan sonra oynadığımız ilk maçtı. İyi hazırlandık ve iyi basketbol oynadık. Bütün oyuncularımız katkı sağladı ve şimdi önümüzde Fransa’da zor bir maç oynayacağız onu da kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz. Tüm ekibime ve oyuncularıma teşekkür ederim.

Cevap bırakın