Mavi Melekler Çankaya Üniversitesi Karşısında Kazandı

Mavi Melekler Çankaya Üniversitesi’ni konuk ettiği karşılaşmayı kazanmayı başardı. 28 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de başlayan karşılaşmayı 91-84 ile kazandı. Murat Alkaş’ın öğrencileri bu galibiyet ile ING Kadınlar Türkiye Süper Liginde 3. Sıraya yükseldi.

Maçın Hikayesi

Gizem başaran, Gizem Uca, Wiese, Jakobsone ve Horvat 5’i ile maça çıkan emlak konut kadın basketbol takımımız maça istediği gibi başlayamadı. Çankaya Üniversitesi ilk çeyrekte 29-21 üstün olan taraftı.

İkinci çeyrekte savunmada çok etkili olan Mavi Melekler rakip potaya 27 sayı bıraktı ve devreye 48-41 önde girdi. İkinci yarıda da skorer kimliğini bırakmayan takımımız kazanmayı bildi. Sehernaz Çidal 23 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Gizem Başaran Turan 14 sayı ile ona destek verdi. Sydney Rose Wiese 13 sayı ve Chantel Anais Horvat 12 sayı üretti. Mavi Melekler 8/19 ile yüksek üç sayılık isabet oranı yakaladı. Shatori Monuque Walker 21 sayı ve Brooke Michelle Mc Carty-Williams 20 ile Çankaya Üniversitesi’nin en skorer isimleri oldular.

Cevap bırakın