Emlak Konut Gelişim Takımımız, Bursa Uludağ Basketbol’u Karşısında Kazandı

Emlak Konut Gelişim Takımımız, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 4. hafta maçında Bursa Uludağ Basketbol’u konuk etti. Maç Maç 6 Ekim Pazar günü saat 17:00’de Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynandı. Anıl Aydın’ın öğrencileri sahadan 62-45 üstün ayrıldı. Alınan bu galibiyet ile takımımız bu sezon ki 2. galibiyetini elde etti.

Maçın Hikayesi

Savunmada maça oldukça iyi başlayan #MaviMelekler ilk 10 dakika da rakibine yalnızca 7 sayı şansı tanıdı. Devreyi 27-22 önde kapatan Emlak Konut Gelişim Takımımız ikinci yarıda savunmadan taviz vermedi ve rakibini 45 sayıda tutarak net bir galibiyet elde etti. #MaviMelekler, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 4. hafta sonunda 10. sırada yer alıyor. Emlak Konut Gelişim Takımımızda Ceren Akpınar 20 sayı ile galibiyetin mimarı oldu.  Rakip , Bursa Uludağ Basketbol’da ise Essence Mae’rie Booker 16 sayı üretse de yeterli olmadı.

Koç Anıl Aydın’ın Maç Sonu Açıklamaları

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ligde 3 galibiyet alıp mağlubiyeti olmayan iyi bir takımla oynadık. Oyunun her anında maçın içinde kalarak 40 dakika boyunca aynı disiplinle mücadele ettik. Takım olarak gerçekten çok iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Bu maçla birlikte bir başlangıç yaparak, sezonun geri kalanı için iyi bir savunma takımı olmaya adayız. Bu galibiyetin çok değerli olduğunu ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz. Oyuncularımı ve ekibimi tebrik ediyorum.”

Cevap bırakın