Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız 18. Erciyes Cup’ta Üç Maçtan da Galip Ayrıldı!

Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız, 18. Erciyes Cup hazırlık turnuvasında üç zorlu karşılaşmaya çıkarak önemli galibiyetler elde etti. Üç gün süren turnuvada takımımız, Melikgazi Kayseri Basketbol, Galatasaray Çağdaş Faktoring ve Danilo’s Pizza İzmit takımlarına karşı sahada başarılı bir performans sergiledi.

İlk Maç: Emlak Konut – Melikgazi Kayseri Basketbol (64-61)
Turnuvanın ilk maçında Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız, Melikgazi Kayseri Basketbol ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen #Mavimelekler, ilk yarıyı 38-27 önde kapattı. İkinci yarıda rakip takım geriye dönmeye çalışsa da takımımız maçı 64-61 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı. Jessica Thomas 22 sayı, Sehernaz Çidal 11 sayı ve Robyn Parks 10 sayıyla takımımızı galibiyete taşıdı.

İkinci Maç: Emlak Konut – Galatasaray Çağdaş Faktoring (74-56)
Turnuvanın ikinci gününde Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız, Galatasaray Çağdaş Faktoring ile karşılaştı. İlk çeyreği 22-14 önde tamamlayan takımımız, devre arasına 35-34’lük skorla önde girdi. Üçüncü çeyrekte 11 sayılık fark yakalayan Emlak Konut, son çeyrekte hata yapmadan maçı 74-56 kazandı. Robyn Parks 19 sayı ile takımımızın en skorer ismi olurken, Jessica Thomas 18 sayı ve Macaulay 17 sayı ile öne çıkan diğer oyuncular oldu.

Üçüncü Maç: Emlak Konut – Danilo’s Pizza İzmit (99-63)
Turnuvanın son gününde Emlak Konut Kadın Basketbol Takımımız, Danilo’s Pizza İzmit karşısında sahaya çıktı. Maçın ilk yarısını 44-34 önde tamamlayan #Mavimelekler, ikinci yarıda hücumda etkileyici bir performans sergileyerek rakip potaya tam 55 sayı bıraktı. Takımımız bu maçı da 99-63 kazanarak turnuvadaki üçüncü galibiyetini aldı ve turnuvayı başarıyla noktaladı.

Cevap bırakın